Komplex vállalkozásfejlesztés pályázat

EURO MADURA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KIVITELEZŐ ÉS MÉRNÖKI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

Feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 194,51 millió forint

Köszönjük a Magyar Kormány és az Európai Unió támogatását!

Gazdagságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz

 

 

Kedvezményezett: EURO MADURA Kft.

Projekt címe: „Komplex vállalkozásfejlesztés az EURO MADURA Kft.- nél”

Támogatás összege: 194,51 MFt

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalma:

Csarnoképítési beruházás, Hyundai 15 L-7M gázüzemű targonca, Develop+ 227DN DADF A3 nyomtató, Canon image PROGRAF plotter, FellowesAutomaxT 550C Iratmegsemmisítő eszközök beszerzése, marketing és márkaépítési tanácsadás, informatikai képzés. Szervergép, 2 db All In One PC.

Projekt tényleges befejezése: 2022.12.23

Projekt azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21- 2021-02296

Projekt  bemutatása: A fejlesztés eredményeként lehetőségük nyílt egy új, megújuló energiával ellátott csarnok építésére (49 kWp napelemes rendszer kiépítése, valamint RHOSS THAETY "Easypack" 296 HT 65 típusú hőszivattyú beüzemelése) a megvalósítási helyszínen (4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 49.), ahol egy 3200kg teherbírású, 3,5m magasságú, 1,0m mélységű polcrendszer valamint egyéb gépek és felszerelések is elhelyezésre kerültek. A raktárcsarnok építés a kivitelezői tevékenységük bővülését eredményezte, illetve a meglévő munkavállalók egy része ezen a telephelyen látja el munkáját, mivel az új csarnoképület megépítésével szinte ingyenesen üzemeltethető, de minden igényt kielégítő iroda kialakítása is megvalósult, amely a tervek és a kivitelezési munkálatok előkészítésének színtere, valamint a bővítés lehetővé tette számukra a rohamos anyagdrágulás miatt a készletek alapos feltöltését és annak raktározását is.A beruházásnak köszönhetően beszerzésre került egy Hyundai 15 L-7M gázüzemű targonca, továbbá egy KonicaMinolta BizHub 227 egy színes nyomtatásra, fénymásolásra, szkennelésre is kiválóan alkalmas nagy sebességű, magas minőségű irodai eszköz, egy Canon image PROGRAF plotter ami egy nagy sebességű, több színű nyomtató amely élesebb eredményt biztosít a CAD/GIS alkalmazásokban és poszterek esetén, és egy Fellowes Automax 550C Iratmegsemmisítő az iratmegsemmisítés legújabb innovációja: a világ legelső, valóban automata iratmegsemmisítője.

Mivel a cég komoly piaci részesedést kíván elérni, ezért marketing és márkaépítési tanácsadást is igénybe vett.

Pályázati kép

 

 
elérhetőségeink
Üzlet, Nyíregyháza
Szaküzletünk Nyíregyháza abszolút belvárosában, a Dózsa György út közepén található. Autóval legkönnyebben a Vay Ádám körútról vagy a Ferenc Körút felől tud megközelíteni minket.
/
Iroda, Nyíregyháza
Keresse szakértő mérnök kollégáinkat bizalommal !
Írjon nekünk
Kérdéseivel, ajánlatkérésével kérem forduljon bizalommal Kollégáinkhoz.

Találjon meg minket
A könnyebb megközelíthetőség érdekében, térkép jelzi, ahol személyesen állunk rendelkezésére.
© 2018 www.madura.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Weboldal készítés
Vissza a tetejére Pályázat Pályázat